Universal White Time Kristalhealing

Het is een prachtige zuivere en zeer liefdevolle energie, waarbij wij gebruik maken van kristallen.White Time is onderverdeeld in meerdere richtingen, waaronder o.a. de Universal White Time Healing en de Universal White Time Kristalhealing.

Het werken met kristallen en mineralen vanuit de White Time filosofie geeft hele bijzondere resultaten. Universal White Time Kristalhealing verbindt zich met de kleinste deeltjes, de atomen in alles, omdat werkelijk alles opgebouwd is uit mineralen.

Kristallen kunnen  het meest edele in ons beroeren en het hoogste en zuiverste in ons openen. De kristalwezens zullen ons hier in bijstaan. Sommige kristallen vibreren mee op onze ziel. Dit komt omdat zij dezelfde trilling in zich dragen als het menselijk lichaam. Kristallen en mineralen hebben het vermogen om met hun kleurentrilling het lichaam en het energielichaam in harmonie te brengen.

Universal White Time Kristalhealing maakt je bewustzijn wakker waardoor je Heel wordt. Ook de prachtige initiaties die je binnen deze opleiding krijgt openen je diep voor het kristallen -en mineralenrijk, maar vooral voor je innerlijke groei.

Universal White Time Kristalhealing is een prachtige opleiding met zeer veel vernieuwende mogelijkheden. Doordat je contact gaat maken met de wereld van de kristallen en mineralen zul je kennis maken met vele nieuwe dimensies, die latente intuïtieve gaven wakker zullen schudden en die je voorzien van een nieuw perspectief in je leven. Met behulp van geleide meditaties worden je eigen aangeboren krachten aangesproken om zich te openen en spiritueel te groeien.

Er zijn tot nu toe vier levels van de Universal White Time Kristalhealing vrijgegeven aan de aarde. De kennis in deze 4 levels komen van de Lichtmeesters, de Aartsengelen, de Engelen en de Buitenaardse Wezens van Licht, die het totale plaatje van energie begrijpen, en het is gebaseerd op de filosofie van de White Time.

De werking van geneeskrachtige stenen:

♦ Zij werken in harmonie met de aarde.
♦ Zij helpen je meteen en zijn sterk en liefdevol.
♦ Zij zijn ons behulpzaam om de aarde te helpen.
♦ Zij groeien ook in spiritualiteit net als de aarde.
♦ Helen op een speciale manier op alle niveaus van ons zijn.
♦ Kunnen gebruikt worden voor baby’s, kinderen, ouderen, dieren, planten en de natuur.
♦ Zij houden verschillende energieën, frequenties en kleuren in zich vast, die wij als mensen nodig hebben om in balans te komen.
♦ Zij kunnen energieën opvangen vanuit het Universum en brengen dit naar de aarde en naar ons toe. Zij dragen daardoor een aarde- en een Goddelijke frequentie in zich.