Ontdek de Godinnenkracht in jezelf

Het vrouwelijk aspect herontdekken en integreren naar een samenspel van de Vrouw/Man, de Godin/God tot een harmonieus geheel.

Eenheid en Voltooiing. De vrouw en de man waaruit het Goddelijke Kind geboren wordt. Vergeven, erkennen en accepteren dat er geen sprake van schuld is, niet bij de vrouw en niet bij de man, waardoor je weer kan gaan leven vanuit je oorsprong en er een nieuw bewustzijn geboren kan worden.

Wanneer het vrouwelijke in jou ontwaakt en verbindt met het mannelijke, hoeft dualiteit geen deel meer van jouw leven uit te maken, zodat er een volledige balans tussen lichaam, geest en emoties kan ontstaan. Hierdoor kom je weer in contact met je innerlijke bron waardoor je de beschikking krijgt over al je vrouwelijke kennis en wijsheid en deze kunt doorgeven, zodat het zich kan verspreiden over Moeder Aarde.

Dualiteitsbewustzijn kan/mag transformeren naar Eenheidsbewustzijn.

We verbinden ons met de Isis-tempel op Lesbos. De vrouwelijke energie kan weer vrijkomen en is beschikbaar voor ieder van ons. De Godin Isis is de Moedergodin. Zij staat o.a. voor het vrouwelijk principe en zij wordt gezien als het symbool van vruchtbaarheid.

We werken samen met de Maan die verbonden is met het bewustzijn van de vrouwelijke intuïtie. We krijgen hulp van vele anderen zoals bv: Maria, Maria Magdalena, Venus, Faith en niet te vergeten Moeder Aarde.

De workshop is bedoeld voor vrouwen en mannen die het lef hebben om de Godin in zichzelf volledig te manifesteren.

Durf jij de uitdaging aan? Dan ben je van harte welkom!