Over Mannie

Ik ben geboren in België uit nederlandse ouders. Nadat mijn moeder overleed toen ik 4 jaar oud was, ben ik met mijn vader en oudere broer weer naar Nederland gegaan. Mijn vader hertrouwde en ik  kreeg er nog 1 zusje en 2 broertjes bij.( Mijn zusje is een hele goede Yoga lerares, zie link) Ik trouwde al heel jong en heb een liefdevolle man, een fijne zoon en een lieve kleinzoon en kleindochter gekregen.

Op 35 jarige leeftijd kwam ik erachter dat ik paranormaal gevoelig was. Achteraf zijn er mijn hele leven al tekens geweest. Gaandeweg ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in het spirituele. Ook heb ik verschillende opleidingen en vele cursussen en workshops gevolgd, o.a. voor Natuurgeneeskundig Therapeut, Medische Basiskennis, Reiki, Thera Mai Reiki,  Universal White Time Healing ( Universal White Time Healing is een pure zuivere liefdesenergie, die je in een zeer hoge frequentie brengt en je helpt om je bewust te worden wie je bent en welke prachtige kwaliteiten jij aan jezelf en de wereld te bieden hebt.) en Universal White Time Kristal Healing ( Het werken met kristallen en mineralen en de liefdevolle kristal wezens vanuit de White Time filosofie geven vanuit de White Time filosofie hele bijzondere resultaten.), Cosmic en Flowers en Healing Arts.De Mir Methode en Fonoforese.

In Poeldijk heb ik een praktijk waar ik al jaren werk als Helend Medium met Helderziende waarnemingen, Regressie- en Reïncarnatie therapie, Hypnotherapie, Magnetiseren, Touch for Health, Kristalleggingen enz. Voor zowel volwassenen als kinderen. Ook het werken met klankschalen vind ik heel bijzonder. Één van de belangrijkste energieën waarmee ik werk is gronding, want met een goede gronding kun je jezelf goed op aarde neerzetten en krijgt alles wat je doet makkelijk handjes en voetjes.

Bij mijn consulten maak ik gebruik van de Healing Arts, Cosmic & Flower Energies, Quintessences, Pommanders, Mineralen en Kristallen, Klankschalen en Stemvorken. Ook kunt u bij mij meerdere cursussen volgen o.a. in de UWTH, de UWTKH, de Cosmic & Flower Energies en de Healing Arts. Verder geef ik psychometrie avonden, bloemen seances, healing avonden en klankschaal avonden in spirituele centra’s.

Het verrast mij altijd weer en maakt mij erg blij, als ik iemand een stapje verder kan helpen. Ook leer ik van elke cliënt en brengt het mij ook weer een stukje verder. Samenwerking vanuit het hart is dus heel belangrijk.

Samen kunnen we de wereld op een Hoger Plan brengen.