Universal White Time Healing

Universal White Time Healing is een pure zuivere liefdesenergie, die je in een zeer hoge frequentie brengt en je helpt om je bewust te worden  wie je bent en welke prachtige kwaliteiten jij aan jezelf en de wereld te bieden hebt. Universal White Time Healing helpt je om pijnlijke  ervaringen, stress, verdriet en blokkades op een zachte liefdevolle manier los te  laten waardoor het een plek krijgt in je leven.

Dit opent je voor je innerlijke kracht en vrijheid, ook ontgift het je lichaam en je geest en het versterkt je immuunsysteem. Verder  brengt het je gemakkelijker in verbinding met je innerlijke kwaliteiten en de Gidsen, Aartsengelen, Engelen, Lichtmeesters en andere Lichtwezens vanuit het Universum.

Door ingewijd te worden in deze vorm van healing, wordt je persoonlijke en spirituele groei sterk bevorderd. Je komt tot een dieper bewustzijn en je levenstaak wordt meer zichtbaar.

Universal White Time Healing geef je bij voorkeur, door persoonlijk contact via de handen van de healer, die op de cliënt worden gelegd. De healing kan ook naar de cliënt toegezonden worden door een afstandhealing techniek. Het bijzondere van de White Time techniek is dat zowel de healer als de cliënt in een hogere frequentie gebracht worden, waar verleden, heden en toekomst één geheel vormen.

Alle klachten worden daardoor in verleden, heden en toekomst tegelijk behandeld. En daarbij bevat deze energie alle kleuren en vibraties die in het hele Universum aanwezig zijn en vult het tijdens de behandeling, direct de ontbrekende kleur/vibratie aan..

Universal White Time Healing bestaat uit vier levels:

♦ Het is een liefdevolle energie en komt vanuit een bron.
♦ Tijdens de opleiding ervaren  velen het gevoel van “thuiskomen”.
♦ Universal White Time Healing kun je ook gebruiken voor dieren, planten, voedsel, Moeder Aarde, kristallen en mineralen etc.
♦ Universal White Time Healing kan gecombineerd worden met andere healing technieken zoals chiropracticum, massage, acupunctuur etc.

Iedereen kan en mag aan deze opleiding meedoen.