Workshops/cursussen

 Universal White Time Healing

Universal White Time Healing is een pure zuivere liefdesenergie, die je in een zeer hoge frequentie brengt en je helpt om je bewust te worden  wie je bent en welke prachtige kwaliteiten jij aan jezelf en de wereld te bieden hebt.

Universal White Time Healing helpt je om pijnlijke  ervaringen, stress, verdriet en blokkades op een zachte liefdevolle manier los te  laten waardoor het een plek krijgt in je leven.
Dit opent je voor je innerlijke kracht en vrijheid.

afbeelding  

Ook ontgift het je lichaam en je geest en het versterkt je immuunsysteem.

Verder  brengt het je gemakkelijker in verbinding met je innerlijke kwaliteiten en de Gidsen, Aartsengelen, Engelen, Lichtmeesters en andere Lichtwezens vanuit het Universum.
Door ingewijd te worden in deze vorm van healing, wordt je persoonlijke en spirituele groei sterk bevorderd. Je komt tot een dieper bewustzijn en je levenstaak wordt meer zichtbaar.

Universal White Time Healing geef je bij voorkeur, door persoonlijk contact via de handen van de healer, die op de cliënt worden gelegd.

De healing kan ook naar de cliënt toegezonden worden door een afstandhealing techniek.
Het bijzondere van de White Time techniek is dat zowel de healer als de cliënt in een hogere frequentie gebracht worden, waar verleden, heden en toekomst één geheel vormen.

Alle klachten worden daardoor in verleden, heden en toekomst tegelijk behandeld.

En daarbij bevat deze energie alle kleuren en vibraties die in het hele Universum aanwezig zijn en vult het tijdens de behandeling, direct de ontbrekende kleur/vibratie aan..

Universal White Time Healing bestaat uit vier levels.

Het is een liefdevolle energie en komt vanuit een bron. Tijdens de opleiding ervaren  velen het gevoel van "thuiskomen".
Universal White Time Healing kun je ook gebruiken voor dieren, planten, voedsel, Moeder Aarde, kristallen en mineralen etc.
Universal White Time Healing kan gecombineerd worden met andere healing technieken zoals chiropracticum, massage, acupunctuur, voetreflexologie etc.

Iedereen kan en mag aan deze opleiding meedoen.

Voor actuele data's zie agenda

 


 

 
Universal White Time Kristalhealing  

 

Het is een prachtige zuivere en zeer liefdevolle energie, waarbij wij gebruik maken van kristallen.

White Time is onderverdeeld in meerdere richtingen, waaronder o.a. de Universal White Time Healing en de Universal White Time Kristalhealing.
Het werken met kristallen en mineralen vanuit de White Time filosofie geeft hele bijzondere resultaten. Universal White Time Kristalhealing verbindt zich met de kleinste deeltjes, de atomen in alles, omdat werkelijk alles opgebouwd is uit mineralen.

afbeelding  

Kristallen kunnen  het meest edele in ons beroeren en het hoogste en zuiverste in ons openen. De kristalwezens zullen ons hier in bijstaan.

Sommige kristallen vibreren mee op onze ziel.

Dit komt omdat zij dezelfde trilling in zich dragen als het menselijk lichaam. Kristallen en mineralen hebben het vermogen om met hun kleurentrilling het lichaam en het energielichaam in harmonie te brengen.

Universal White Time Kristalhealing maakt je bewustzijn wakker waardoor je Heel wordt. Ook de prachtige initiaties die je binnen deze opleiding krijgt openen je diep voor het kristallen -en mineralenrijk, maar vooral voor je innerlijke groei.

Universal White Time Kristalhealing is een prachtige opleiding met zeer veel vernieuwende mogelijkheden.

Doordat je contact gaat maken met de wereld van de kristallen en mineralen zul je kennis maken met vele nieuwe dimensies,die latente intuïtieve gaven wakker zullen schudden en die je voorzien van een nieuw perspectief in je leven. Met behulp van geleide meditaties worden je eigen aangeboren krachten aangesproken om zich te openen en spiritueel te groeien.
Er zijn tot nu toe vier levels van de Universal White Time Kristalhealing vrijgegeven aan de aarde.

De kennis in deze 4 levels komen van de Lichtmeesters, de Aartsengelen, de Engelen en de Buitenaardse Wezens van Licht, die het totale plaatje van energie begrijpen, en het is gebaseerd op de filosofie van de White Time.

De werking van geneeskrachtige stenen:

 • Helen op een speciale manier op alle niveaus van ons zijn.
 • Zij helpen je meteen en zijn sterk en liefdevol.
 • Kunnen gebruikt worden voor baby's, kinderen, ouderen, dieren, planten en de natuur.
 • Zij houden verschillende energieën, frequenties en kleuren in zich vast, die wij als mensen nodig hebben om in balans te komen.
 • Zij werken in harmonie met de aarde.
 • Zij groeien ook in spiritualiteit net als de aarde.
 • Zij kunnen energieën opvangen vanuit het Universum en brengen dit naar de aarde en naar ons toe. Zij dragen daardoor een aarde- en een Goddelijke frequentie in zich.
 • Zij zijn ons behulpzaam om de aarde te helpen.

Voor actuele data zie agenda

 


 

 
Workshop Spirituele boswandeling  

 

We gaan een boswandeling door het Staalduinsebos maken. Als je een boswandeling op een bewuste manier maakt, kun je je contact maken met al het leven, wat er gezien en ongezien, in een bos voorkomt. Hoe voelt een bos aan, met al haar spirituele helpers van b.v. de Deva's, de Elfjes, de Kabouters etc. Maar ook, hoe leren we contact maken met bomen en met wat zij ons te bieden hebben? Wat zijn hun eigenschappen? Waar en hoe halen zij de energie vandaan om te groeien? En hoe kan elke boom op zijn eigen wijze ons bijstaan? Hoe communiceren zij onderling met elkaar? Wat zijn clusterbomen en hoe voelt hun energie? We maken ook gebruik van het bomenorakel.
Via een meditatie maken we een reis naar het innerlijk van een oude eik.

afbeelding  
Een wandelig om nooit te vergeten. Deze kennis kun je in elk willekeurig bos ook zelf toepassen.

Voor actuele data zie agenda

 


 

 
Je persoonlijke belichaming van Moeder Aarde  

 

Deze workshop is bedoeld om jouw bewustwording, het spirituele proces dat je doormaakt beter te gronden zodat je werkelijk al de kennis en liefde die in je zit ook volledig kunt benutten.En hoe je kunt laten zien welke prachtige kwaliteiten jij aan jezelf en de wereld te bieden hebt . Door jouw wijsheid dieper in je systeem te brengen, krijgt jouw ontwikkeling ook werkelijk handjes en voetjes. Waardoor je eventuele blokkades die zich nog in de lagere chakra’s bevinden, gemakkelijker kunt loslaten. Hierdoor  ontstaat er weer ruimte, om nieuwe energie en kennis toe te laten. Dit opent je voor meer innerlijke kracht en vrijheid.

afbeelding  

Ook ga je jouw spirituele hart nog meer met Moeder aarde verbinden.Hierdoor kunnen de energieën  van jou, nog verder uitstralen en wordt jouw contact met de Bron diepgaander.

Voor actuele data zie agenda 

 


 

 

Cosmic & Flower Therapeuten Opleiding
 

 

Deze opleiding is niet alleen bedoeld voor mensen die professioneel met de Cosmic & Flower Energies aan de slag willen gaan, maar ook voor iedereen die een verdieping in het Hogere Bewustzijn wil bereiken.
Tijdens de opleiding wordt er gewerkt aan emotionele en mentale heling van lichaam en geest.
Hierdoor kan men, buiten het praktijkgericht Healen om, de IK BEN Kracht en het Goddelijke Zijn omarmen.
Dit werkt door in de leefwijze, het gezin, de werkvloer en in de ontmoetingen met een ieder.

Voor actuele data zie agenda

 

afbeelding  

De Cosmic & Flower Remedies zijn geprepareerd met bloemen, edelstenen en Kosmische trillingfrequenties, gebaseerd op Aquarius inpulsen en uitzonderlijke planeetstanden.
Zij zuiveren alle niveau's van de fijnstoffelijke lichamen en de onbewuste drijfkrachten in ons wezen, die medebepalend zijn voor gedragspatronen.
Zij activeren het herkennen en erkennen van emotionele onverwerkte ervaringen en schenken moed om deze los te laten, waardoor er een natuurlijke en evenwichtige gemoedstoestand ontstaat.

 


 

 

Klankschaal Healing

 

 

Een klankschaal Healing is een Cadeautje voor jezelf.
Een klankschaal geeft zowel hoge als lage tonen, ofwel boven- en ondertonen.
De ondertonen werken aardend en de boventonen verbinden je met de kosmos en het goddelijke.
Klankschalen hebben een helende werking op lichaam, geest en ziel.
Zij roepen de herinnering op aan de harmonische frequentie van het lichaam. Dus verbinden je weer met jouw oorspronkelijke gezonde blauwdruk. Hierdoor kom je in een natuurlijke rustige staat van zijn. Zodat je de hectiek van alledag  beter aankunt. Een klankschaal healing kan wel tot 5 weken doorwerken in het lichaam.

Voor actuele data zie agenda

 

afbeelding  

 

 

Ontdek de Godinnenkracht in jezelf

 

   

Het vrouwelijk aspect herontdekken en integreren naar een samenspel van de Vrouw/Man, de Godin/God tot een harmonieus geheel.
 
Eenheid en Voltooiing.
De vrouw en de man waaruit het Goddelijke Kind geboren wordt.
Vergeven, erkennen en accepteren dat er geen sprake van schuld is, niet bij de vrouw en niet bij de man, waardoor je weer kan gaan leven vanuit je oorsprong en er
een nieuw bewustzijn geboren kan worden.
 
Wanneer het vrouwelijke in jou ontwaakt en verbindt met het mannelijke, hoeft dualiteit geen deel meer van jouw leven uit te maken, zodat er een volledige balans tussen lichaam, geest en emoties kan ontstaan.
Hierdoor kom je weer in contact met je innerlijke bron waardoor je de beschikking krijgt over al je vrouwelijke kennis en wijsheid en deze kunt doorgeven, zodat het zich kan verspreiden over Moeder Aarde.

Dualiteitsbewustzijn kan/mag transformeren naar Eenheidsbewustzijn.

To Home

We verbinden ons met de Isis-tempel op Lesbos.
De vrouwelijke energie kan weer vrijkomen en is beschikbaar voor ieder van ons.
De Godin Isis is de Moedergodin. Zij staat o.a. voor het vrouwelijk principe en zij wordt gezien als het symbool van vruchtbaarheid.

We werken samen met de Maan die verbonden is met het bewustzijn van de vrouwelijke intuïtie.
We krijgen hulp van vele anderen zoals bv: Maria, Maria Magdalena, Venus, Faith en niet te vergeten Moeder Aarde.
 
De workshop is bedoeld voor vrouwen en mannen die het lef hebben om de Godin in zichzelf volledig te manifesteren.
Durf jij de uitdaging aan?

Dan ben je van harte welkom!
 
Voor actuele data zie agenda

 

 

 

Cursus Spirituele Ontwikkeling

 
 

Spirituele ontwikkeling is leren luisteren naar je innerlijke bron, met aandacht naar jezelf, naar anderen en de dagelijkse bezigheden.

Op je eigen gevoel af kunnen gaan en minder beïnvloedbaar worden.

Het leren volgen van je intuïtie, beter luisteren naar de signalen van je lichaam en bewust worden van de energie om je lichaam heen en bij anderen.

In harmonie komen met jezelf en blijven door acceptatie, zelfreflectie en zelfontwikkeling.

afbeelding Hand  

Iedereen heeft een innerlijke bron van helder weten, voelen en waarnemen.

Door bewustwording en een goede gronding kom je in balans met je lichaam geest en ziel.

Wat gaan we concreet doen?

 • Leren gronden.
 • Aura's voelen en interpreteren
 • Pendelen.
 • Wat zijn chakra's en hoe kunnen we aan een goede balans werken?
 • Psychometrie: Het invoelen van foto, s en voorwerpen.
 • Handlezen.
 • Magnetiseren.
 • Numerologie.
 • Automatisch schrift.
 • Kristalleggingen.

Voor actuele data zie agenda

 


 

 

Labyrint lopen

Door het lopen van een Labyrint wordt ons de mogelijkheid geboden om oude patronen, emoties, overtuigingen en alles wat wij niet meer nodig hebben, los te laten. Tevens kunnen zich nieuwe mogelijkheden manifesteren, na het loslaten.
Het staat voor dood en wedergeboorte.
In de kern kunnen we ontvangen.
Als we vanuit rust en stilte met aandacht het labyrint lopen laten we los op de heenweg, ontvangen we in de kern en krijgen inzichten op de terugweg.
Dit gebeurt natuurlijk voor een ieder op zijn of haar eigen manier.
Er gebeurt alleen datgene waar jij op dit moment aan toe bent.
Dit labyrint heeft een hoge trilling en wordt liefdevol ondersteund door natuurwezens.

Voor actuele data zie agenda

 

Labyrint  

 

Spirituele Groeiavonden

Wat is een spirituele groeiavond?
Dit zijn avonden waarin een onderwerp aan bod komt welke op dat moment actueel is en waarbij je de mogelijkheid geboden wordt om daar mee aan de slag te gaan.
D.m.v. oefeningen, informatie en het werken met energie kunnen we onze eigen trilling verhogen en laten we vrij, dat wat niet meer bij ons hoort.

Door dit te doen in groepsverband gaat dit makkelijker. Als we samenwerken zal de energie die we regenereren, vermenigvuldigen, waardoor we op een prettige en ontspannen manier stappen kunnen zetten.

Hierdoor zullen we in het dagelijkse leven op een meer plezierige manier met onszelf maar ook met anderen om kunnen gaan.
Meer geaard ,duidelijker, liefdevoller, energieker, met meer rust in onszelf. Zo kunnen we de druk van het presteren en het hectische leven beter aan.

Je kunt je per avond opgeven.

Voor actuele data zie agenda

 

Labyrint