Welkom

Welkom op Cosmic Earth.

Wij, maar ook onze Aarde is aan het verschuiven naar haar Hogere Zelf, waardoor we uiteindelijk de Hemel op Aarde kunnen brengen. Dus we zijn van een Ego gedreven mentaal-bewustzijn naar een Hart-bewustzijn toe aan het gaan. Vanuit ego (denken het alleen te moeten doen) leren leven vanuit het hart.

Wij zijn niet gescheiden van elkaar of van enige andere vorm van leven.

Als wij creëeren vanuit het hart en dit combineren met onze kennis en wijsheid, zullen we tot grote dingen in staat zijn.

Menselijke energie is gelijk aan aarde-energie. Door deze processen worden er in ons zelf patronen aangeraakt die niet meer bij ons horen en dus aangepast of verwijderd mogen worden. Deze patronen kunnen zich manifesteren op psychische, emotionele, lichamelijke en/of spirituele gebieden.

Ook veel kinderen van deze tijd lopen tegen van alles aan, waardoor zij het moeilijk vinden om hun eigen plek in te nemen en zich staande te houden in deze wereld. Dit kan zich uiten op school en in omgang met andere kinderen, maar ook in de thuissituatie etc.

Graag wil ik via deze site een helpende hand bieden, zodat u en uw eventuele kinderen (lees iedereen) meer harmonie en liefde kunnen en mogen ervaren.