Ervaringen

24-05-2011

Wat hebben we lang gezocht naar DE oplossing voor onze 6 jarige dochter. Een heel lief meisje, maar soms leek het alsof er een duiveltje in haar zat. Niet luisteren, driftig, erg gemeen naar andere kinderen toe, negatieve aandacht vragen en zelfs op school was ze niet meer te hanteren. Erg "lastig" voor haar omgeving, maar vooral voor haar zelf. We zagen aan haar dat ze erg verdrietig werd van haar gedrag en ook niet goed begreep waarom ze zo deed. De eerste ontmoeting met Mannie was spannend, maar ook heel bijzonder.

Onze dame blijkt een nieuwetijdskind te zijn en dat verklaarde een heleboel. Met druppeltjes, een mooie steen en een blije dochter gingen we naar huis. Na wat up's en downs, zien we nu echt duidelijk verbetering. Ze straalt weer zoals een meisje van 6 hoort te stralen en is veel minder snel boos en driftig.

Ze voelt zich erg op haar gemak bij Mannie en kijkt alweer uit naar het volgende consult, dan mag ze weer zo'n mooie steen uitzoeken.

31-01-2012

Het was voor ons een moeilijke en stressvolle periode. Qua bevalling ervoor en erna! Ons zoontje was bij mij weg gehaald toen hij net bij me was om vervolgens een week in het ziekenhuis te blijven. Een goede start voor ons en voor hem was het niet. Uiteindelijk mocht hij mee naar huis toe, maar we hadden geen kraamhulp meer. Vanaf dat moment moesten we dus alles zelf doen, waardoor er stress ontstond. Het is namelijk ons eerste kindje.

Ons zoontje huilde daarbij nog heel de dag door en met “heel de dag” bedoel ik dus s’ochtends, s’middags , s’avonds en s’nachts. Het hield maar niet op en slapen in zijn eigen bedje deed hij ook niet. Op een gegeven moment wil je echt, ook echt alles aanpakken om dat op te lossen je wordt er namelijk helemaal gek van, moedeloos!! Mijn moeder hoorde van iemand die bij Mannie was geweest en ze zei dat ik het maar eens moest proberen. Nou dat wilde ik wel graag, dus ik belde op voor een afspraak. Het was erg bijzonder bij Mannie, wat er allemaal gebeurde. Had zelf nog nooit zoiets mee gemaakt, vond het erg speciaal! Mannie heeft dingen gezegd, hoe we het moesten aanpakken en ze heeft ons zoontje in de wereld welkom geheten! Er gebeurde gewoon iets speciaals! We kwamen namelijk thuis, ik legde hem in zijn bedje en hij sliep gewoon! We konden het niet geloven! Sindsdien huilt hij ook veel en veel minder. Het heeft voor ons echt geholpen. En ik ben zo blij dat ik geweest ben! Zal vast graag een keer terug willen komen! Groetjes Sanne.

23-04-2014

Wij hebben veel baat gehad aan onze bezoeken aan Mannie. Ons zoontje Dean van 3,5 jaar sliep sinds zijn geboorte heel erg slecht. Een moeilijke start gehad en een huil-baby geweest. Toen ik het slechte slapen van mijn zoontje besprak tijdens mijn consult met Mannie gebeurde er thuis iets bijzonders. Toen ik thuis kwam vertelde mijn man dat Dean zo maar uit het niets op de bank ging liggen en in een diepe slaap ging terwijl ik bij Mannie was. Hij heeft zo’n 5 minuten geslapen en was met geen mogelijkheid wakker te krijgen. Daarna werd hij wakker en speelde alsof er niets was gebeurd verder. Bij mijn volgende consult is Dean mee gegaan naar Mannie. Het voelde voor hem gelijk heel vertrouwd, dat kon ik opmerken aan de manier waarop hij op Mannie reageerde, hij ging bij haar zitten en leunde met m’n hoofdje tegen haar aan. Terwijl hij thuis veel praatjes heeft en erg druk is, ging hij daar de hele tijd zitten gapen, zuchten en kreeg hij slaap. We kregen een flesje ….  druppels mee, die we thuis meerdere keren per dag aan hem gaven. Hij vroeg ook om de druppels en nam ze graag in. Bij het volgende consult kon ik vertellen dat het goed met hem ging. Hij ging lekker slapen. Hij kreeg een nieuw flesje met ….. druppels mee en Mannie vertelde dat het zo genoeg voor hem was en dat we niet meer langs hoefde te komen. Dean voelde zich fijn en begrepen als nieuwetijds kindje bij Mannie en had direct een klik met haar. Na ons laatste bezoekje zei hij in de auto dat hij het jammer vond dat Mannie niet met ons mee naar huis ging. Maar met maar twee bezoekjes aan haar en de druppels kon hij de rust bij zichzelf vinden en zo nu en dan vraagt hij nog naar haar en is hij Mannie zeker niet vergeten!