Klankschalenavond

23-01-2013

Hoe heb ik de klankschaal avond ervaren?

De ontvangst in de sfeervolle ruimte, met koffie en thee, was een goed begin van de avond en de avond verliep verder in een relaxte sfeer.

 

De eerste keer dat ik zo’n avond mee heb mogen maken was ik zeer verbaasd dat het zoveel met mijn lichaam heeft gedaan. Ik had me aangemeld omdat ik deze avond gekregen had en was er niet mee bekend. Ik heb me laten verrassen en dat was ik inderdaad, verrast.  

 

Ik heb zo’n drie weken lang profijt gehad van het goede gevoel wat zo’n avond voor mij heeft gebracht. Ik heb gevoeld hoe de spanning die op m’n buik lag werd ‘vergruisd’ tijdens de healing.

 

de tweede keer dat ik een klankschaal healing hebt meegemaakt had ik geen klachten en ben ik gegaan omdat ik het gewoon lekker ontspannend vind. En zo heb ik het ook ervaren, was ontspannend en dat ontspannende gevoel heb ik nog een tijdje vast kunnen houden. Ik vind het dus echt een cadeautje voor mijzelf.

El

27-01-2013

Ik vond het een hele fijne, verrassende avond. Jij hebt duidelijk uitgelegd wat de bedoeling was van het klankconcert en het een en ander verteld over het verschil tussen de klankschalen en de werking die zij hebben. Jij liet een klankschaal rondgaan en wij mochten zo 'aan den lijve' ondervinden wat die betreffende schaal voor geluid produceerde en wat dat dan met ons deed. Wat ik heel bijzonder vond is de hele grote mooie klankschaal waar wij in mochten staan. Ik voelde de klank door mijn lijf en ziel resoneren. Ook werd er een klankschaal (ondersteboven) op ons hoofd gezet en werd de klank aangeslagen. Bijzonder ook om dat zo te ervaren want de klank zit dan dicht bij je oren en dat hoor je goed, voel je goed en doet echt wel het een en ander. Daarna mochten we gaan liggen en kregen we alle klanken over ons heen. Aan het begin van de avond had je ook nog iets uitgelegd over de andere klankproducerende 'tools' die je had meegenomen zoals bijvoorbeeld de mondharp, de Tibetaanse belletjes, de grote gong enz. enz. Ik heb ze allemaal gehoord, heel indrukwekkend, ik heb ervan genoten. Wat ikzelf heb ervaren is dat de klanken veel los kunnen maken, maar ook weer kunnen bundelen en zeker kunnen helen. We hadden aan het begin van de avond een inzichtkaart getrokken wat het een en ander duidelijk kon maken ten aanzien van het proces waar we in zaten. Je deed daar een korte meditatie op en zo konden we dat meenemen in het klankconcert, als een stukje extra ondersteuning.
Ik heb weer eens ervaren hoe belangrijk klank in wezen is en wat je daar mee kunt doen ter ondersteuning van persoonlijke processen. Klank dringt diep door tot in de kleinste uithoeken van ons wezen, van ons Zijn en ik vind het fijn dat jij ons in de gelegenheid hebt gesteld om dat weer eens te ervaren! Dank je wel!
Ik dank ook Wilma voor haar gastvrijheid en ondersteunende hulp en voor de heerlijke matras waar ik op mocht liggen! Tot de volgende keer!

Liefs Atty

14-11-2012

Wat later dan de bedoeling was wil ik je nog heel hartelijk bedanken voor de geweldige ervaring tijdens de Klankschaal healing avond in Honselersdijk. Ik had al eerder ervaring met een klankschaalconcert en klankschaal massage, maar dit overtrof mijn verwachtingen. Vooral de intense beleving in de klankschaal en de omgekeerde op het hoofd gaven bijzondere sensaties. Het was fijn dat je er zo’n uitgebreide uitleg over gaf. De uiteindelijke healing daarna bevestigde alleen maar van alles. De weergoden deden ook een duit in het zakje; wat een noodweer barstte er los.

Toen ik vanmorgen mijn ervaring vertelde aan mede yoga leerlingen en yogaleraar waren ze heel benieuwd en enthousiast en vroegen me of er soms weer zoiets georganiseerd werd.

Ik ben blij dat mijn lieve collega en inmiddels vriendin Thea  gevraagd heeft of ik interesse had mee te gaan. Zelf heb ik de indruk dat de “aarding” nog steeds doorwerkt en ik stabieler blijf. De afgelopen week was heel druk met logee’s uit Amerika en een familiedag bij ons thuis, maar ik ben nog nooit zo relaxed geweest.

Nogmaals hartelijk dank! Ik ben blij dat ik via Thea met jou in contact ben gekomen.

 Lieve groetjes van Ria